Buna ziua ,in ianuarie am fost victima unui accident rutier si am stat in spital 22 de zile am avut ruptura de tibie si peroneu si acum am tija in tibie si am pe certificatul medico-legal 80 de zile de ingrijiri medicale si vreau sa stiu daca il pot da pe sofer in judecata daca ma despagubit firma lui de asigurare ,mentionez ca este ucrainian vinovatul.Multumesc anticipat.
va sfatuiesc sa nu acceptati banii de la firma de asigurari . Instantele de judecata dau despagubiri de zeci de ori mai mari decat platesc firmele de asigurari prin negociere.
LA mai mult de 60 de zile de ingrijiri medicale , urmarirea penala a vinovatului se dispune din oficiu. Dvs aveti 80 . Nu trebuie decat sa apelati la avocati specializati in astfel de cauze si totul se va rezolva .
In ce tara era inmatriculat autoturismul care se face vinovat de producerea accidentului?
Instantele de judecata nu decid corect! Exemplu cazul Huida, daca cunoasteti amanuntele...
Va sfatuiesc sa apelati la o firma specializata in despagubiri, care incepe procedeul prin cale amiabila si numai in cazul nerezolvarii favorabile apeleaza la instanta!
Daune materiale
unguru92
buna ziua.In urma cu 2 luni am suferit un accident rutier am suferit o fractura deschisa tibie si peroneu iar acum sunt operat la tibie mi-au bagat o tija pe ... (vezi toată discuția)