Buna ziua. In data de 09-06-2010 in jurul orelor 23:30 am avut un accident.
[ link extern ]
Eram pe un scuter cu un prieten in spate, am intrat in sensul giratoriu, am iesit din sens, moment in care am fost lovit din lateral de o autoutilitara marca Iveco. Prietenului meu i-a rup piciorul, dubla fractura de tibie, operatie a 2-a zi, tije in picior + 120 de zile de ingrijiri medicale cel putin. Eu nu am patit mai nimic, doar 1 zgarietura. In schimb mopedul meu a fost avariat. Am fost la Astra sa-mi fac mopedul pe asigurarea soferului autoutilitarei, si m-a programat pentru luni. La asigurare soferul de pe Iveco i-a zis asiguratorului ca vrem sa facem o constatare amiabila, ca a fost un accident usor fara victime, asta ca sa o rezolvam mai repede. Problema se pune in felul urmator, eu vreau sa mi se repare mopedul cat mai repede ( cunosc pe cineva care a stat 2 luni dupa asigurare, tot cu un moped ). Sa spun adevarul la firma de asigurari ? Sa spun ca a fost cu victime ? Am inteles ca se pot cere despagubiri la firma de asigurari daca accidentul a avut victime ( pentru prietenul meu ). Ce ma sfatuiti sa fac ? Este primul accident, nu am avut pana acum treaba cu firmele de asigurari. Inca ceva, prietenul meu inca nu a depus plangere la politie, soferul l-a rugat 3 zile la rand sa il ierte spunandu-i ca ii va da o anumita suma de bani, dar de la accident si pana acum nu i-a dat nimic. Am inteles ca in termen de 15 zile de la producerea accidentului poate sa depuna plangere, nu ? Va multumesc anticipat pentru raspuns(uri)