Buna,
Problema mea este urmatoarea: in 2005 am vandut un auto indeplinind toate procedurile legale, contract VC, completare talon cu numele viitorului proprietar, predare acte cumparatorului. Acesta nu a inmatriculat masina pe numele lui (datoria sa) deci nu e radiata de pe numele meu. In baza contractului am scos-o de la plata impozitului de la primarie dar inca figurez in evidentele politiei cu masina pe numele meu. Am confirmarea ca masina a schimbat mai multi proprietari si imi e imposibil sa o mai localizez. Am inteles ca as putea cere radierea prin instanta doar ca in acest moment NU MAI AM CONTRACTUL DE V-C incheiat cu cumparatorul si nici o copie a actelor masinii.
Va intreb: dovada scoaterii de la plata impozitului in baza contractului de la primarie imi e suficienta sa solicit radierea prin instanta si daca da cum obtin aceasta dovada( in urma unei cereri, copie a contractului din arhivele primariei?)
Orice sugestie e apreciata.
Multumesc.
Dovada o puteti obtine de la SPR evidenta auto
Daca intampinati dificultati la autoritatea fiscala,puteti solicita inclusiv instantei de judecata sa obtina relatii de la respectiva autoritate