avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Auto vandut si neradiat, pierdut contract Vanzare ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Auto vandut si neradiat, pierdut contract Vanzare Cumparare

Buna,
Problema mea este urmatoarea: in 2005 am vandut un auto indeplinind toate procedurile legale, contract VC, completare talon cu numele viitorului proprietar, predare acte cumparatorului. Acesta nu a inmatriculat masina pe numele lui (datoria sa) deci nu e radiata de pe numele meu. In baza contractului am scos-o de la plata impozitului de la primarie dar inca figurez in evidentele politiei cu masina pe numele meu. Am confirmarea ca masina a schimbat mai multi proprietari si imi e imposibil sa o mai localizez. Am inteles ca as putea cere radierea prin instanta doar ca in acest moment NU MAI AM CONTRACTUL DE V-C incheiat cu cumparatorul si nici o copie a actelor masinii.
Va intreb: dovada scoaterii de la plata impozitului in baza contractului de la primarie imi e suficienta sa solicit radierea prin instanta si daca da cum obtin aceasta dovada( in urma unei cereri, copie a contractului din arhivele primariei?)
Orice sugestie e apreciata.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:39, 27 Mai 2013

Dovada o puteti obtine de la SPR evidenta auto
Daca intampinati dificultati la autoritatea fiscala,puteti solicita inclusiv instantei de judecata sa obtina relatii de la respectiva autoritate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut contract vanzare-cumparare auto booghie booghie Buna ziua, in anul 2012 am vandut un autoturism. Am incheind un contract de vanzare-cumpare si am radiat autoturismul de la circa financiara de care ... (vezi toată discuția)
Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)