avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... autoturisme istorice
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

autoturisme istorice

De la ce vechime incepand nu se plateste timbrul de mediu?
Se plateste indiferent de vechime, pentru a inmatricula o masina fara taxa, mai trebuie indeplinite conditii suplimentare.
Modelul de masina sa nu se mai fabrice de minim 30 de ani.
Sa aiba certificare de automobil istoric de la Retromobil. RETROMOBIL CLUB ROMANIA este autoritate nationala a Federatiei Internationale a Vehiculelor Vechi (FIVA). Cu aceasta certificare, mergeti la RAR, care constata lucrul si face modificarile necesare in Cartea de Identitate a vehicolului. Apoi cu Cartea de Identitate inmatriculati masina fara taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea unei masini radiate. nistick nistick Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina inmatriculata de la cineva. Eu doresc sa o iau de la proprietar radiata. Si sa o inmatriculez mai tarziu dupa ce este ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)
Rca pentru o masina de epoca ?????/ Mihai 2009 Mihai 2009 Am o masina de epoca si imi trebuie RCA . Cine ma poate ajuta cu cateva lamuriri ? Deci daca am accident cum imi repar masina pe RCA -ul vinovatului? Stiut ... (vezi toată discuția)