avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de colaborare cu un expert contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de colaborare cu un expert contabil

Am un SRL cu cifra de afaceri sub 35000 euro si as dori sa inchei un contract de colaborare cu un expert contabil. In momentul acesta expertul este decat inregistrat la Corpul expertilor contabili si nu are cabinet individual sau firma de expertiza, in consecinta nu poate elibera factura si chitanta. Pot deduce aceste cheltuieli in contabilitate doar in baza contractului?
In ce conditii as putea incheia acest contract?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 16:37, 28 Mai 2013
In evidenta contabila , orice operatiune se poate inregistra doar pe baza unor documente intocmite legal in conformitate cu Legea 82/1991.
Contractul nu constituie un document pentru inregistrare in contabilitate.
Multumesc pentru raspuns, dar ati putea va rog sa imi spuneti si ce conditii poate indeplini expertul pentru a putea incheia un contract de colaborare - este suficienta doar calitatea de expert ( detine o stampila ) sau mai trebuie sa fie inregistrat ca si cabinet individual sau srl? Multumesc anticipat!
Ori sunteti incadrat cu CIM ori intr-o forma de organizare ( cabinet individual, societate de expertiza) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot presta servicii contabilitate? cateldestept cateldestept Ca economist, asociat unic al unui SRL, pot presta servicii de contabilitate pentru PFA si societati cu CA< 35.000 euro? (vezi toată discuția)
Pfa activitate contabilitate - cand intervine limita de 35000 euro? simoalin simoalin Buna ziua, Am un PFA cod CAEN 6920 - \\"Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal\\". Conform legislatiei dintr-o ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate pentru societati comerciale cu cifra de afaceri mai mica de 35000 euro A n d y A n d y Buna ziua, un PFA cu cod caen de contabilitate, care nu este membru CECCAR, prin contract poate tine contabilitatea si sema situatiile financiare pentru ... (vezi toată discuția)