avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri rca accident rutier cu victime
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri rca accident rutier cu victime

Doresc rezolvare pentru un caz dificil .in urma unui accident de circulatie sora mea a decedat soferul a murit si el,se vor da despagubiri RCAi n situatia aceasta?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 08:13, 26 August 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de masina wabar wabar Buna seara Va rog sa-mi spuneti: daca in urma accidentului s-a constat (nu am avut posibilitatea sa contest PV), ca eu sunt vinovatul, in baza asigurari ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier marius tu marius tu Bunica mea a fost pasagera intr-un autoturism implicat intr-un accident rutier,iar in urma acestui accident a fost grav ranita, printre care si o fractura de ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)