avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Discromatopsie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Discromatopsie

Va rog sa-mi spuneti daca se poate, Discromatopsia este una din bolile pentru care iti este interzis sa obtii permisul de conducere sau e scos din lista de incompatibilitati? Daca da, in ce conditii si cu derogare sau aviz din partea vreunui medic sau care este procedura? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ordinul nr. 1162/31.08.2010 - permis retras din motive medicale cosminbarlad cosminbarlad Am o problema. Unei cunostinte i-a fost retras permisul de conducere (cat. B,C,C+E) in 2007 pe motive medicale in urma unui control (afectiunea: ... (vezi toată discuția)
Este discromatopsia un obstacol in vederea angajarii si a obtinerii permisului auto ? utilizator3 utilizator3 Buna ziua ... eu as vrea o lamurire in ceea ce priveste problema de care se lovesc multi tineri din ziua de azi, in special baietii ... Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Afectiuni oculare compatibile cu criteriile pt obtinerea permisului de conducere CALA CALA Buna ziua, Am 2 afectiuni la ochiul stang - astigmatism si o \"leneveala\" a ochiului in trimiterea informatiei la creier , preluarea si interpretarea ... (vezi toată discuția)