avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu pentru auto se aplica pentru auto ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu pentru auto se aplica pentru auto cumparat in 2011?

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca trebuie si daca pot obtine o hotarare judecatoreasca pentru a nu plati timbrul de mediu, dat fiind ca am achizitionat un auto in 2011? Nu am putut sa-l inscriu pentru ca ma judec in continuare cu fostul proprietar pentru ca nu vrea sa imi dea certif fiscal. Eu am inregistrat la fisc noua achizitie cu data cumpararii, dar nu pot sa il inscriu din lipsa certif fiscal si mai nou, timbrul de mediu.

Alte discuții în legătură

Cumparare un autovehicul cu contract de comodat LaurentiuBG LaurentiuBG Buna seara! Doresc sa imi achizitionez un autoturism si din cauza timbrului de mediu foarte mare, am decis impreuna cu propietarul ca sa imi faca un contract ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscala adriano251982 adriano251982 A-s avea rugamintea si mutumesc din suflet celor care ma pot ajuta cu o informatie concreta! Acum ceva timp am cumparat o masina,au trecut mai mult de 30 de ... (vezi toată discuția)