avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare un autovehicul cu contract de comodat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare un autovehicul cu contract de comodat

Buna seara!
Doresc sa imi achizitionez un autoturism si din cauza timbrului de mediu foarte mare, am decis impreuna cu propietarul ca sa imi faca un contract de comodat dar in acelasi timp el a radiat-o de la primarie.
Se poate trece pe numele meu la primarie si in acte sa fie tot pe numele lui?[
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:34, 29 Noiembrie 2013
Daca a scos masina de la fisc atunci nu mai este el proprietar astfel ca nu va poate face contract de comodat. CIne va plati impozitul pe masina daca a fost radiata de la fisc??
Daca auto a fost radiata,conventia incheiata cu ex proprietarul nu poate fi materializata
Pentru ca auto sa fie trecuta pe rolul dv fiscal ,obliga sa detineti documente de achizitie auto
adica nu trebuie sa o radieze el de la rolul lui???
El imi ofera toate actele autoturismului...
Nu se poate realiza dorinta dv,respectiv sa treceti auto pe numele dv la primarie ,dar in acte sa fie tot pe numele lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina VERONICA56 VERONICA56 Am dat cu contract de comodat [vandut] o masina dacia. Persoana respectiva a vandut masina altcuiva spunandu-mi ca a vandut cu acte in regula.Eu am radiat-o ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto fara inmatriculare Aliskoda Aliskoda Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate achizitiona un autoturism prin contract de V-C, fara a-l inmatricula pe numele meu. Proprietarul vrea sa nu mai ... (vezi toată discuția)