avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuzuri presedinte asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuzuri presedinte asociatie de proprietari

Un convocator pentru adunarea extraordinara,scris de mana fara stampila,fara locul unde se tine sedinta,este normal?Daca,in luna Februarie 2013 s-a facut ,,descarcare de gestiune"pe anul 2012 se poate face alta descarcare pe 2012??
La avizier s-a afisat anuntul in legatura cu AG?
S-a desfasurat AG?
Legal convocatorul pentru adunare generala a asociatiei de proprietari,trebuie sa contina datele minim necesare,data,ora,loc,ordine de zi
Care este interesul dvs pentru alta descarcare de gestiune?
Daca a fost convocata si s-a intrunit adunare generala,pe cale de consecinta ,daca au fost intrunite conditiile legale referitor la cvorum,posibil sa se fi adoptat descarcarea de gestiune aferent anu 2012
Solicitati presedintelui de asociatie,in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 ,clarificarea aspectelor care va suscita interesul
In alta postare,am spus ca ,,presedintele,este ales ilegal.Majoritatea cvorumului a fost din locatari care la acea data,nu aveau depus acordul de asociere,fiind numai proprietari.Nu se putea face descarcare la nivel de 2012,intrucat nu a fost facuta descarcare de gestiune din 2003.,,presedintele",refuza categoric raspuns la petitiile pe care le-am formulat catre com.exc.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala fictiva Costin Savescu Costin Savescu S-a intamplat un lucru foarte grav. Am constat ca s-a declarat la primarie ca a avut loc adunare generala (2 AG) de stabilire a bugetului pe 2012. Nu a avut ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara i_andreea2005 i_andreea2005 Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de adunarea generala extraordinara asociatiei de locatari si as dori sa ma ajutati : Astazi a avut loc Adunarea ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara tomasso tomasso Adunarea generala anuala daca nu e convocata in primul trimestru ci dupa, devine extraordinara? (vezi toată discuția)