Ma ocup cu web design. Clienti mei sunt din SUA. Cum pot trimite o factura prin email?
Contabilul meu zice ca trebuie sa listez factura, sa o semnez, sa o scanez si sa o trimit prin email. Sunt sigur ca se poate si mai simplu. In trecut am primit facturi de la firme fara stampila/semnatura.
Puteti da o decizie interna cu privire la facturile emise, in care sa se specifice: ca este factura electronica, serie si numar facturi de la cat la cat, modelul de redactare, cine le poate emite, cum se face transmiterea, eventual de pe ce email. Apoi va apucati de emis facturi pe p.c., puteti folosi o imprimanta virtuala pdf, si pdf-urile le trimiteti pe e-mail direct in state.
Puteti (daca va respectati) folosi in factura un logo, o semnatura personalizata, o semnatura digitala sau nicio semnatura si stampila.
Sau puteti face cum a zis contabilul:factura, semnat, stampilat - scan - pdf(sau poza) si send
Merge si , si !
Magazin online
diana.iacob1
Buna ziua!
Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)