avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras CF in extenso sau copie certificata dupa ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras CF in extenso sau copie certificata dupa coala/fila CF

Pentru a afla actele in baza carora s-a intabulat ulterior pe alte nume un imobil care a avut ca proprietari initiali pe bunicii mei, ce este indicat sa cer de la OCPC: extras CF in extenso sau copie certificata dupa coala/fila CF a imobilului respectiv?

Vreau sa pot obtine apoi o copie certificata dupa actele respective, care banuiesc ca se afla in dosarul imobilului.

In afara de cerere si plata tarifului, ce trebuie sa mai prezint la OCPC pentru a obtine documentele de mai sus?
Cel mai recent răspuns: dariad , utilizator 18:09, 2 Septembrie 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa lupte seculare ... care au durat 3 luni :D si cred ca vor mai dura, m-am mai lamurit cum e cu BCPI. Aveti grija oameni buni! Recomand celor interesati sa ceara copie coala CF. Am priceput acum care e diferenta, pe pielea mea! Extrasul CF este (normal!) prelucrat de o persoana dupa ce citeste si intelegea ea din CF, iar acea persoana poate face greseli, asa cum a facut in cazul meu! In schimb, copia xerox dupa toata coala CF, certificata de BCPI, este identica cu originalul (normal, nu!). Ca si in acest original se pot strecura greseli, facute de cei care au facut inscrierile in CF, este alta poveste!!!
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2013
dariad, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Extras cf de informare dariad dariad Am cerut un extras CF de informare la BCPI, pentru doua nr. top care sunt in aceeasi carte funciara. Am completat o cerere, in care am scris nr. cartii ... (vezi toată discuția)
Pierdere contract locuinta fyfy fyfy Am pierdut actul de intabulare a locuintei personale, acum vreau sa o vand, cum procedez (vezi toată discuția)