avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parchetul de pe langa curtea de apel?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parchetul de pe langa curtea de apel?

exista si parchet de pe langa curtea de apel? care este diferenta intre parchetul de pe langa curtea de apel si parchet de pe langa judecatorie?
am primit o citatie de la parchetul de pe langa curtea de apel si habar nu am ce este...prezentare material si audiere,DAR stiu sigur ca nu am dosar acolo....poate ca cineva a depus plangere acolo? altadata am primit citatia de la politie...
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 01:51, 30 Mai 2013
inteleg dl avocat Lascoschi...DAR ceea ce nu inteleg ca pana acum (8 condamnari,toate pt inselaciune) intotdeauna am fost audiat de catre POLITIE ca faptuitor,dupa aceea ca invinuit (tot de politie) si dupa aceea a venit prezentarea materialului si trimiterea in judecata....iar acum HABAR NAM de ce sunt citat,adica nu am fost audiat de catre politie de nici o singura data (cum am scris altadata am fost audiat de doua ori de politie)...si acum de ce la parchetul de pe langa CURTEA DE APEL?
Pe semne ca inselatoriile sunt facute si cu o alta persoana ,iar faptele persoanei respective sunt de competenta Parchetului de pe langa Curtea de Apel.(avocat,executor ,ofiter superior,notar etc.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt cercetat ca un judecator sau ca un avocat oltul oltul cum este posibil ca am primit o citatie de la parchetul de pe langa CURTEA DE APEL pt prezentare material? sunt un om simplu,nu am fost audiat la politie pt ... (vezi toată discuția)
Competenta carei curti de apel? oltul oltul ce fel de fapte sunt de competenta curtii de apel? ex.am fost cercetat de mai multe ori pt inselaciune de catre parchetul de pe langa judecatorie iar acum am ... (vezi toată discuția)
Procedura dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua. Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals la Parchetul de pe langa Judecatorie.Plangerea penala a fost inaintata Politiei ... (vezi toată discuția)