avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Diploma de licenta neacordata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Diploma de licenta neacordata

Buna ziua,
In anul 2009 am terminat facultatea, profil Drept si Administratie Publica la o Universitate al carei profil nu era acreditat.Nu stiam acest lucru in momentul inscrierii.In momentul in care am cerut eliberarea diplomei mi s-a spus ca nu mi-o pot acorda.Anul acesta am sunat din nou la secretariatul Universitatii si am intrebat daca acum acorda diplomele.Mi s-a spus chiar de la secretariat ca diplomele le primesc doar cei care i-au dat in judecata.Doamna secretara mi-a spus ca daca nu sunt pe lista cu cei ce i-au dat in judecata nu au cum sa imi elibereze diploma.Este legat sa primeasca diplomele doar cei ce i-au dat in judecata (si bineinteles au castigat) ? Diploma de licenta o pot obtine doar daca ii dau si eu in judecata?
Va multumesc pentru timpul acordat.
O zi placuta.
ALINA CIURLEA
Cel mai recent răspuns: Alina Ciurlea , utilizator 14:14, 30 Mai 2013
Alina Ciurlea a scris:

am terminat facultatea, . . . la o Universitate al carei profil nu era acreditat.Nu stiam acest lucru in momentul inscrierii.In momentul in care am cerut eliberarea diplomei mi s-a spus ca nu mi-o pot acorda . . . ca diplomele le primesc doar cei care i-au dat in judecata . . . ca daca nu sunt pe lista cu cei ce i-au dat in judecata nu au cum sa imi elibereze diploma.



1) Toți absolvenții care susțin și promovează integral respectivul examen de licență (restudiați cu atentie Carta Universității și Statutul Studentului pe ani de studii-anul terminal în principiu) al unei instituții abilitată să elibereze o diplomă de licență (ori, sub antetul altei institutii dacă aceea a absolvirii NU e abilitată), au dreptul (instituția le completează diplomele de licență) de a primi respectiva diplomă ;
2) Observ că, Dvs., folosiți expresia/sintagma ” am terminat . . . ” : scuzati-mi indiscreția dar ați susținut și promovat examenul de licență ? (ce exprimă sintagma ”am terminat” ?) dacă DA, atunci, se poate pune problema de ce nu vi se eliberează diploma ?! de ce trebuie chemată institutia în judecată ca să vă primiți dreptul dvs. ?!
Dacă binevoiți, puteți reveni cu precizări.Vă mulțumesc !
Va multumesc pentru raspuns.Ca sa va raspund la intrebare, da am sustinut si promovat examenul de licenta, altfel nu puneam intrebarea legata de acordarea diplomei pe forum.Universitatea de care vorbesc nu primise acreditare din partea statului si a fost un mare scandal legat de diplomele neacordate.De la secretariatul Universitatii mi s-a spus ca daca nu sunt printre persoanele care i-au dat in judecata nu imi pot elibera diploma.Ce pot face daca nu vor sa imi elibereze diploma? Doar dandu-i in judecata o pot obtine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Legea invatamantului universitar/ eliberarea diplomei de licenta FlorinR1 FlorinR1 Imi poate da cineva un link sau imi poate spune daca exista/ nu exista legislatie in vigoarei in legatura cu eliberarea diplomei de licenta? Dupa 2, respectiv ... (vezi toată discuția)
Anulare studii ContSters224661 ContSters224661 Buna ziua, In anul 2008 am terminat o facultate de 4 ani, specializarea Relatii Internationale. Am sustinut examenul de licenta la o alta Universitate la ... (vezi toată discuția)