avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legea invatamantului universitar/ Eliberarea diplomei ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legea invatamantului universitar/ Eliberarea diplomei de licenta

Imi poate da cineva un link sau imi poate spune daca exista/ nu exista legislatie in vigoarei in legatura cu eliberarea diplomei de licenta?
Dupa 2, respectiv 3 ani secretariatul unei universitati de stat nu vrea sa elibereze diploma de licenta. Presupun ca este dreptul studentului sa-si primeasca diploma, mai ales ca prin neeliberarea ei se cauzeaza un prejudiciu, si anume incapacitatea de inscriere la examenul de disertatie din cauza lipsei diplomei de licenta.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 28 Iunie 2015
Metodologia-cadru de organizare şi desfăşurare a examenelor de licenţă/diplomă şi disertaţie din 05.02.2015
Art. 23.
Diplomele pentru absolvenţii care au promovat examenul de finalizare a studiilor se eliberează de către instituţia organizatoare, în termen de cel mult 12 luni de la data promovării.

Art. 24.
(1) Până la eliberarea diplomei, absolvenţii care au promovat examenul de finalizare a studiilor primesc, la cerere, adeverinţe de absolvire a studiilor.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Incalcare ordin nr. 183/2014 IlieBC IlieBC Buna ziua, In iulie 2014 am sustinut examenul de licenta la o universitate de stat, iar nici pana in momentul de fata diplomele nu au fost ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)