avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Incalcare Ordin nr. 183/2014
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Incalcare Ordin nr. 183/2014

Buna ziua,

In iulie 2014 am sustinut examenul de licenta la o universitate de stat, iar nici pana in momentul de fata diplomele nu au fost eliberate.

Conform art.23 din Ordinul nr. 183/2014, "diplomele pentru absolvenţii care au promovat examenul de finalizare a studiilor se eliberează de către instituţia organizatoare, în termen de cel mult 12 luni de la data promovării".

Carei institutii de stat trebuie sa ma adresez pentru a reclama aceasta incalcare a unui act normativ deoarece nu mi se pare etic ceea ce se intampla? In fond, imi este incalcat dreptul conferit prin acest ordin.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 14 Ianuarie 2016
Ministerul Educatiei va puteti adresa.
freeelis a scris:

Ministerul Educatiei va puteti adresa.

In septembrie am sunt la Ministerul Educatiei si le-am raportat situatia deoarece eram pe cale sa nu ma pot inscrie la master. Ei au spus ca facultatea este vinovata si ca nu au cum sa intervina in aceasta situtie....
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2015
IlieBC, utilizator
Atunci promovati o actiune in instanta.
Multumesc pentru sfat. Prefer eliberarea in regim de urgenta decat sa ma lupt cu o institutie care are avocati bine pregatiti, eventual, inca o reclamatie facuta la Ministerul Educatiei, dar si direct, la primul ministru...
Nu va luati dupa ce spune lumea "avocati bine pregatiti"... in acest caz, ar insemna ca statul sa castige toate litigiile impotriva sectorului privat.

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)