avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am probleme cu ploitia si procuratura corupta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am probleme cu ploitia si procuratura corupta

in urma cu 3 ani un vecin mi-a furatmesele din targ motivand ca nu i le-am platit si ca la vremea respectiva valora mai putin si atunci el le vindea cu mai mlt. s-a rezolvat printro declaratie a acestuia pe propia raspundere ca nu se va mai lua de familia mea [galusc pe care am inghitito ]. dupa 2 saptamani a inceput cosmaruldin partea lui asupra mea si a familiei mele [injurii ,amenintari, batai si distrugerea bunurilor din curte]daca chem politia vin si serg urmele sau ma amedeaza pe mine neluindumi in seama probele si inregistrrile de pe telefonul mobil am un certificat medico legal pentru lovire cre de 1 an il plimba domnii politai din birou in birou .
nu stiu ce mai pot sa mai fac sant urmarit ca sa ma mai bata iar de multe ori nici nu pot sa mai ies afara din casa daca nu am telefonul dat pe filmat .
ma consider hartuit de politia ,procuratura si acest individ [care pai are antecedent penale un viol a mai batut o vecina] si cred ca nu mai rezist mult si o sa cedez pshihic .
am nevoi urgent de ajutor si de un avocat bun daca se poate face ceva.
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 17:40, 5 Martie 2009
Toate au o rezolvare. Nu trebuie sa disperati.Aveti incredere in organele abilitate. Si cei care se ocupa de sesizarile dvs. si care spuneti ca nu va dau dreptate,pot fi reclamati la rindul lor,organelor ierarhic superioare. Cit despre cedarea psihica ,nu stiu,poate un psiholog. Si consultind un avocat,veti putea fi indrumat corespunzator. Succes.

DETECTIV PARTICULAR
FILIP STELIAN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin violent mi-a lovit copilul minor PatriciaC PatriciaC Buna ziua, Intr-o seara cand venea sotul de la gradinita cu baiatul de 4,5 ani, vecinul de la etajul 3 a iesit pe usa si s-a adresat direct copilului ... (vezi toată discuția)
Cine ce poate face ? MAdina MAdina doar la politistul la care sa depus plangerea se poate merge pentru a o retrage ? intreb deoarece de fiecare data cand merg la sectie nu il gasesc pe acel ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals , urmarire persoane plecate din tara SAlinusha SAlinusha Buna seara! Am lucrat ca analist credite intr-un magzin de electrocasnice. Chiar in prima luna cand am fost anagajata datorita faptului ca seful direct nu s-a ... (vezi toată discuția)