avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- debitor fara bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- debitor fara bunuri

Am si eu o intrebare,in ce masura poate fi executata silit o persoane ,pe a carui nume nu figureaza bunuri imobile?Sa fiu mai explicit locuiesc impreuna cu mama mea si totul este inca pe numele dansei .Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:40, 30 Mai 2013
Vor fi executate bunurile mobile, inclusiv veniturile salariale, daca aveti.
Executorul judecatoresc poate dispune procedura executarii silite asupra bunurilor in evidenta debitorului,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale -prezente si viitoare si la cererea creditorului,cererea poate fi exercitata pe parcursul mai multor ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita danielstoica77 danielstoica77 buna seara la toata lumea. va rog respectuos sa ma ajutati cu o informatie. am doua credite la doua banci diferite. nu am mai achitat ratele din 2009 si de ... (vezi toată discuția)
Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)
Executare silita - debitor fara bunuri sau venituri viorel6122 viorel6122 In ce masura legala se poate executa silit o persoana care nu detine bunuri imobile,resperctiv ,mobile,si nici o sursa legala de venituri. (vezi toată discuția)