avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transport deseuri vrac
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transport deseuri vrac

Buna ziua!

As dori sa stiu daca exista prevederi legale cu privire la transportul auto al deseurilor nepericuloase neambalate (vrac) si care sunt obligatiile transportatorilor.
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2013
jacquelline, utilizator
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 21:58, 30 Mai 2013
Fata de cerintele comune transportului de marfuri (gen licenta de transport, asigurarea marfii, aviz de insotire a marfii, CMR, etc.) in ceea ce priveste transportul deseurilor, acesta mai necesita existenta formularului de transport deseuri nepericuloase (Anexa 3) si a unei note de cantar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare intracomunitara deseuri mary_stoica mary_stoica Societatea noastra poarta discutii in vederea incheierii unui contract pentru a efectua livrari intracomunitare de deseuri. Va rog sa ma ajutati si sa-mi ... (vezi toată discuția)
Licenta transport deseuri nepericuloase ginitza ginitza Buna ziua, Am urmatoarea speta: O firma de colectare deseuri nepericuloase. Se duce la producatorul de deseuri nepericuloase si ia deseurile pe baza ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)