avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Calcul cifra medie de afaceri
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Calcul cifra medie de afaceri

o firma infiintata in anul 2011 poate participa la licitatie pt achizitie publica luand in calculul cifrei medii de afaceri cei doi ani incheiati? Ca o conditie de participare este "cifra medie de afaceri calculata pe ultimii 3 ani".
Cel mai recent răspuns: simonia80 , utilizator 14:37, 31 Mai 2013
Da. Exista si un punct de vedere pe site-ul ANRMAP.
cum calculez media? 2011+2012/2ani sau 2011+2012/3ani? avand in vedere ca firma are 2 exercitii financiare incheiate, nu 3.. sunt in dilema
Media se calculeaza impartinad la numarul anilor,in cazul dvs aveti 2 ani cu exercitii financiare incheiate,impartiti la doi.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifra de afaceri licitatii BVZ BVZ Daca in fisa de date s-a solicitat cifra de afaceri anuala pe ultimii trei ani iar eu am calculat media cifrei de afaceri pe ultimii trei ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Declararea cifrei de afaceri teodor82 teodor82 Buna ziua. O cerinta aferenta capacitatii economico-financiara a participantului la licitatie, inscrisa intr-un caiet de sarcini, se refera ... (vezi toată discuția)
Licitatie publice uitehim uitehim Buna ziua, in cazul unei licitatii in care am un sustinator financiar unde se trece cifra de afaceri? ce suma trebuie trecuta la rubrica \" ...sa punem la ... (vezi toată discuția)