avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie publice

Buna ziua, in cazul unei licitatii in care am un sustinator financiar unde se trece cifra de afaceri? ce suma trebuie trecuta la rubrica " ...sa punem la dispozitia...suma de?" multumesc, va rog raspuns.
Cel mai recent răspuns: mariarux , utilizator 11:52, 30 Noiembrie 2011
Buna ziua,

Puteti incerca varianta: " .... sa punem la dispozitia ....... resursele financiare, necesare pentru îndeplinirea integrală, reglementară şi la termen a contractului de achiziţie publică.
......................
Prezentul reprezintă angajamentul nostru ferm pentru susţinerea ofertantului.......................... din punct de vedere al îndeplinirii cerinţei minime de calificare privind cifra medie de afaceri solicitată de autoritatea contractantă.

Noi, (denumire tert), avem următoarea situatie economico-financiara:
 media cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani:......................"

O zi buna,
Ruxandra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut intre o societate si un tert sustinator la licitatie Iulia Stroea Iulia Stroea Buna ziua, In urma participarii la o licitatie in care societatea pe care o reprezint a fost sustinuta de un tert (societate economica si aceasta) mi s-a ... (vezi toată discuția)
Sustinere financiara si tehnica ibitza78 ibitza78 Doresc sa particip la o licitatie, dar pentru asta am nevoie de sustinere financiara - pentru cifra de afaceri si de sustinere tehnica - pentru experienta ... (vezi toată discuția)
Referitor: achizitii publice - sustinator crenguta1963 crenguta1963 In ce forma trebuie prezentat un document de catre un ofertant in cadrul unei proceduri de achizitie publica, astfel incat sa fie in conformitate cu ... (vezi toată discuția)