Am chemat la interogatoriu pe cei doi piriti . Cred ca se va prezenta numai unul dintre ei , celalalt nu este in localitate . Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie ?
In ipoteza in care paratul a fost citat cu metiunea personal la interogatoriu si nu prezinta motivele temeinice pentru care nu s-a prezentat in fata instantei la termenul la care a fost citat, puteti solicita sa se faca aplicarea dispozitiilor art. 225 C.p.c., fie art. 358 Noul C.p.c. in cazul in care actiunea a fost introdusa dupa intrarea in vigoarea a Noului cod de proc.civ.
Aplicarea acestor dispozitii legale are drept consecinta considerarea de catre instanta ca o marturisire deplina din partea paratului, fie un inceput de dovada in favoarea dvs.
Astazi s-au luat interogatoriile dar unul dintre piriti nu s aprezentat . Instanta a spus ca - l citeaza pentru urmatoarea infatisare sa se prezinte la interogatoriu . Eu mai pot invoca articolul 225 cpc , in aceasta situatie ? Astazi s a luat interogatoriu unui pirit si mie ca si reclamant .
Neprezentare proces
ietam
As vrea sa va rog sa-mi spuneti: daca un parat nu se prezinta la proces, proba cu interogatoriul, ce pot face? In cerere n-am specificat judecarea in lipsa. E ... (vezi toată discuția)