avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspuns interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspuns interogatoriu

Daca paratul nu a raspuns nici la al 3 lea termen la interogatoriu desi i s-a pus in vedere si in incheierea de sedinta ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Purice Ovidiu , Avocat 17:08, 15 Iulie 2010
:-/ pai ce sa se intample se va lua act de pozitia paratului ca nu vrea sa raspunda la interogatoriu . :hm:
Cf. 225 Cproc.civ. instanta poate socoti acest fapt ca o marturisire deplina sau numai ca un inceput de dovada in folosul reclamantului.
Daca are o justificare pentru atitudinea sa, nu va opera aceasta prezumtie.
Fara o justificare din partea absentului in sustinere as sublinia ca poate se urmareste tergiversarea judecatii, poate se cuvine aplicarea unei sanctiuni, o mica amenda poate :D
Ultima modificare: Vineri, 18 Aprilie 2008
Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian, Avocat
Da daca-i paratul mut si atunci ii dai amenda sau consideri faptul o marturisire deplina in folosul reclamantului :))
aditabora a scris:

Da daca-i paratul mut si atunci ii dai amenda sau consideri faptul o marturisire deplina in folosul reclamantului :))

Daca paratul este mut acest lucru va fi consemnat in cuprinsul incheierii de sedinta, urmand sa se proroge discutarea pertinentei efectuarii unei expertize in cauza pentru stabilirea gradului de..."mutenie" de care sufera paratul.
:yes:
Va multumesc am ramas mut de uimire:yeah:

Alte discuții în legătură

Neprezentare proces ietam ietam As vrea sa va rog sa-mi spuneti: daca un parat nu se prezinta la proces, proba cu interogatoriul, ce pot face? In cerere n-am specificat judecarea in lipsa. E ... (vezi toată discuția)
Proba cu interogatoriu contribuabilul11 contribuabilul11 daca reclamantul a solicitat instantei proba cu interogatoriu..eu ca intimat,am dreptul legal sa nu ii raspund?Baza legala (vezi toată discuția)
Amanare interogatoriu proces civil stemno stemno Buna ziua, Poate cineva ca reclamant sa se sustraga de la interogatoriu (in mod repetat, invocand motive de boala...) desi instanta (civila) il cheama la ... (vezi toată discuția)