avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt nedumerita- santaj cu poze in ipostaze intime
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt nedumerita- santaj cu poze in ipostaze intime

Buna ziua.De cateva luni fostul prieten ma santajeaza in continua ca distribuie ceva poze sexy cu mine...Ce as putea face?:(
Cel mai recent răspuns: missmary , utilizator 17:28, 30 Mai 2013
Inregistrati-l cu telefonul cand va ameninta si pe urma denuntati-l.(banuiesc ca nu va mai este "prieten".)
succes.
av.M.Hornea
Daca doar va ameninta nu este santaj.
Puteti incerca sa depuneti o plangere la politie daca o vor primi politistii.
Acum am o alta relatie si ma ameninta ca daca nu ii dau ce vrea am incurcat-o si pune pozele pe net si prin scoala unde sunt...Actual prieten stie de aceasta situatie .
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Daca doar va ameninta nu este santaj.
Puteti incerca sa depuneti o plangere la politie daca o vor primi politistii.


Santajul- Constrangerea unei persoane, prin violenta sau amenintare, sa dea, sa faca sau sa nu faca sau sa sufere ceva, daca fapta este comisa spre a dobandi in mod injust un folos, pentru sine sau pentru altul, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

Din punctul meu de vedere faptul ca va ameninta cu divulgarea acestor poze pentru a obtine favoruri sexuale din partea dvs.reprezinta infractiunea de santaj. Tocmai de aceea pentru a avea dovezi v-am sfatuit sa-l inregistrati.
succes.
av.M.Hornea

Multumesc pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj ?! blue_lion blue_lion Sa zicem ca am ichiriat un apartament unui individ cu contract inregistrat la fisc. Individul nu a mai platit chiria. Eu avand o conversatie cu tatal sau I am ... (vezi toată discuția)
Santaj si abuz. Pop Paul Pop Paul Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru șantaj și hărțuire. ce pedeapsă riscă făptuitorul? Rei899 Rei899 Buna ziua, Am avut o aventura extra-conjugala care s-a terminat acum 2 luni. Persoana in cauza a continuat sa ma hartuiasca tot acest timp prin sms-uri, ... (vezi toată discuția)