avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... furt calificat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

furt calificat

as dorii sa stiu ce pedeapsa va propune procurorul sau dispune judecatorul in cazul unui furt calificat si distrugere, cu prejudiciul recuperat, faptuitorul recunoscandu-si partial faptele si luandu-si angajamentul de a recupera si inapoia proprietarului bunurile sale
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:24, 30 Mai 2013
Pedepsele sunt aplicate de instanta de judecata prin hotararea de condamnare.
Procurorul poate dispune trimiterea in judecata sau nu, iar in cazul in care nu dispune trimiterea in judecata , poate dispune aplicarea unei amenzi administrative dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin - consecinte elena7091 elena7091 as dori sa ma ajutati cu un raspuns.....in urma cu 8 luni am fost prinsa in timp ce am sustras niste bunuri din hipermarketul Real de catre securitatea ... (vezi toată discuția)
A furat un laptop si a recunoscut fapta lu_cica lu_cica buna ziua..fratele meu a furat un laptop si 35 lei de la o sala de jocuri electronice..la doua zile sa dus la angajatul de acolo si ia restituit laptopul si ... (vezi toată discuția)
Furt g3o g3o Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma ... (vezi toată discuția)