Deranjez cu câteva întrebări. Am cerut contestarea la executare la o pedeapsa care s-a prescris in Aprilie.
Mi-a fost acceptata aceasta contestare, insa termenul dat este in SEPTEMBRIE!!!
Nu am nici o idee de ce așa târziu. Ce doresc eu sa știu este :
1. Faptul ca aceasta contestatie a fost acceptata poate însemna ca a fost verificat termenul de prescriere a pedepsei?
2. Pot sa ma întorc in tara îs sa invoc numărul de dosar in momentul care voi fii arestat la București ?
3. Este posibil sa se solutioneze aceasta contestatie dacă vin si sunt arestat la București sau o sa trebuiasca sa aștept in arest pana in Septembrie ??
Cum este posibil sa fie așa de inapoita justiția româna ? După cum am citit eu pedeapsa se prescrie când a trecut termenul de 5 ani plus pedeapsa si nu când se solutioneaza contestatia la executare.
Eu nici nu ar trebui sa cer aceasta contestatie.
Ce despăgubiri pot sa cer dacă ma întorc si sunt arestat 3 luni pana la solutionarea acestei contestari ? In fond aceasta va fii o arestare ilegală având in vedere ca prin lege, pedeapsa este prescrisa. Nu este vina mea ca sistemul juridic este vechi si legile nu sunt aplicate atunci cand trebuie nu?
Si o ultima întrebare. In momentul arestării nu trebuie ca un judecător sa confirme dacă mandatul mai este in vigoare ? Din arestul aeroportului voi fii trimis la penitenciar direct sau trebuie sa fiu trimis in fata unui judecător întâi ?
Multumesc din nou.
sunt curios cum ati reusit sa ascundeti atata timp? poate ca voi fi arestat si eu in septembrie dar habar n am unde sa fug,ce si cum sa fac?
totusi zic sa aveti grija ca nu cumva sa fiti prins dupa ip-ul calculatorului,daca un idiot vede mesajul dvs si se plictiseste.......stie ca in fata calculatorului sta o persoana urmarita general
in momentul arestarii veti fi dus la penitenciar