avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren cu chitanta de mana din 1987
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren cu chitanta de mana din 1987

In 1987 tatal meu a vandut cu o chitanta de mana in val de 3000 lei 100 de m dintr-un teren de 250 m ce i s-ar fii cuvent ca urmare a decesului tatalui sau.Dupa 1990 a urmat un proces cu fratii sai pentru succesiune,si tatalui meu i-au revenit 250m si unei surori alti 250m.Acum amandoi vor sa vanda acest teren impreuna fiindca altfel nu au cum,terenul impreuna avand deschidere care trebuie pentru a fii vandut.Intrebarea este daca persoana care a cumparat in 1987 cu chitanta de mana,100m din cei 250m si in aceasta perioada nu a fost la tribunal sa-si faca act de proprietate si nu a platit impozit pe teren,ce drept are?Mentionez ca tatal meu din anul 2006 are act de proprietate pentru 250 m are intabulare ,cadastru si a platit impozit pe teren.Ce trebuie facut fiindca terenul nu poate fii vandut decat impreuna.

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare johnny82drs johnny82drs o intrebare din nou nu stiu cum sa explik mai exact dar incerc tot posibilul . tatal meu a cumparat o casa in anul 1987 cu chitanta de mana vanzatorul avea in ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor - succesiune - act de proprietate valy13 valy13 Buna ziua, Am nevoie de un sfat in urmatoarea situatie: - tatal meu a mostenit de la parintii lui terenul si casa in care locuieste (succesiunea a fost ... (vezi toată discuția)
Poate fi desfiintata o hotarare judecatoreasca cu cadastru everpool everpool o sa incerc sa fiu cat mai concis Tatal meu a decedat in anul 1992,el mai are 2 surorii,in anul 1991 cand s-a facut cerere de retrocedare a pamantului,ele nu ... (vezi toată discuția)