avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poate fi desfiintata o hotarare judecatoreasca cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poate fi desfiintata o hotarare judecatoreasca cu cadastru

o sa incerc sa fiu cat mai concis
Tatal meu a decedat in anul 1992,el mai are 2 surorii,in anul 1991 cand s-a facut cerere de retrocedare a pamantului,ele nu au facut,doar tatal meu a facut de pe urma bunicului,pe urma eu am facut fisa de punere in posesie,titlul de proprietate,iar in baza Titlului de Proprietate care era facut pe numele tatalui meu am dezbatut succesiunea unde mama mea si-a cedat partea ei in favoarea mea,din anul 2000 surorile tatalui meu au ocupat terenul abuziv fara sa aiba acte...binenteles ca eu le-am actionat in judecata,ele la proces mi-a cumparat avocatul meu....si m-au castigat cu o chitanta de mana,fara martori,din care reiese ca tatal meu le-a vandut lor 2/3 din pamant in baza unei chitante...iar eu cu hotarare judecatoreasca am pierdut,binenteles avocatul meu si judecatoarea a avut grija sa ceara la Institutul de Criminalistica sa se certifice ca semnatura de pe chitanta este aceea cu cea de pe cererea de retrocedare,semnatura binenteles fusese copiata cu ajutorul celor din primaria Crivat,binenteles ca judecatoarea a dat castig de cauza lor pe acea chitanta,cu toate ca eu i-am dat avocatului meu cadastru si intabularea sa o depuna la dosar el nu a depus plus ca i-am dat si certificat fiscal in care se dovedeste ca atat tatal meu cat si eu am platit impozit pe casa si teren..si nu ele..am facut recurs la Calarasi,iar avocatul meu nu a mai sustinut cauza de pe fond a schimbat ,si am pierdut si recuersul...
Acum exista doua hotararii judecatorestii pe acelasi teren...una o am eu cu cadastru si intabulare si una au ele..
M-au dat in judecata ele acum cerand iesirea din diviziune si au atacat Titlul de Proprietate...in plus cer sa se imparta si casa....eu nu am stiut de proces care mi l-au deschis am aflat de la fostul av,care inca mai spera ca il angajez din nou,dar nu va fi asa,am cerut instantei sa imi dea termen pt a-mi angaja aparator...
Crede-ti ca INSTANTA poate le da din nou lor castig de cauza,cu toate ca eu am platit si am facut cadastru si intabulare pe aceasta HOTARARE JUDECATOREASCA...???
Ce sanse de castig am acum....????
Avocatul pe care il am acum...mi-a spus ca oricum era hotarat sa ceara o COMPARARE DE TITLURI DE PROPRIETATE????
Va multumesc pt sfaturi
Revin cu cateva amanunte in plus...in primul rand nu am angajat inca un av,doar am facut copie dupa dosar si i l-am aratat unui av,care este prietenul unei cunostiinte...in ceea ce priveste chitanta de mana ea a fost scrisa in anul 1992 cu 3 luni inainte de decesul tatalui meu,ce a decedat in accident de munca la varsta de 40 de ani....
Chiar crede-ti ca putea sa vanda 2/3 din teren si ele avand aceasta chitanta de mana inca din anul 92 niciodata nu au revendicat terenul...DECAT ATUNCI CAND LE-AM ACTIONAT IN JUDECATA..???
In ceea ce priveste chitanta este fara martorii..iar judecatoarea BODARLAU AURICA de la Judecatoria Oltenita in complicitate cu av meu au cerut sa se verifice daca se asemana semnatura dupa chitanta este aceeasi cu cea de pe cererea de retrocedare,nicidecum daca este scrisa de aceasi pers..???
Din contra una dintre surori a recunoscut ca ea a scris Chitanta..DAR TATAL MEU A SEMNAT-O...
De ce nu a prezentat aceasta chitanta imediat dupa moartea tatalui meu...???
Ce interes a avut atunci av care m-a reprezentat de nu a atasat la dosar HOTARAREA CU INTABULARE SI CADASTRU...????
NU A PREZENTAT CERTIFICATUL FISCAL DIN CARE REIESE CA ATAT TATAL MEU CAT SI EU PLATIM CASA SI TERENUL INCA DIN 1974..????
DIN CONTRA CELE DOUA SUSTIN CA I-AU DAT 15 MII DE LEI...????
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2010
everpool, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:41, 23 Mai 2010
Daca deja aveti angajat un avocat care va reprezinta si va apara interesele discutia pe problema pe care ati postat-o rste de prisos. Parerea mea!
Sunt de acord cu tudorioan ca discutia este de prisos avand in vedere ca v-ati angajat avocat, dar fiindca ne-ati intrebat ne dam cu parerea: In primul rand nu ati specificat din ce an este chitanta pe care au depus-o surorile. Desi dvs sustineti ca avocatul dvs a fost cumparat de partea adversa, din experienta va spun ca orice persoana cand pierde un proces da vina pe avocat: ori a fost cumparat de partea adversa ori n-a instrumentat bine cauza. Trecand peste polemici, dvs aveti un titlu de proprietate pe care tatal dvs l-a obtinut de pe urma parintilor lui. Intrebarea este: Era tatal dvs unic mostenitor pentru a beneficia de acest titlu? Cu siguranta NU - ceea ce le da dreptul surorilor sa ceara desfiintarea titlului. Iar cu privire la semnatura de pe chitanta de mana, oricat de bine ar fi fost copiata, cei de la Institutul de Criminalistica nu au cum sa nu observe. In conseceinta, avocatul pe care l-ati angajat va studia actele de care noi nu dispunem si cu siguranta va adopta strategia potrivita. Mult succes.
In lipsa documentelor existente la dosarul cauzei este total improriu a ne pronunta
Da, poate fi desfiintata hotarare judecatoreasca cu cadastru
Concret ,am situatie in care ,instanta de judecata a dispus succesiv 5 hotarari definitive si irevocabile pentru revocare contracte de vanzare cumparare acelasi imobil ,tranzactionat succesiv de catre partea responsabila in vederea invocarii starii de insolvabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justitia oarba everpool everpool Buna ziua Va cer parerea intr-un caz pe care nu reusesc sa il scot la capat Este vorba de un proces pe care il am la judecatoria Oltenita,este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Abuz al autoritatiilor everpool everpool am o mica ,de fapt o mare problema cu justitia romaneasca... In anul 1992 tatal meu a decedat intr-un accident de munca,iar de pe urma lui mi-a ramas casa si ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana pedro72 pedro72 Tatal meu a cumparat o casa in 1962. Intre intre el si propietar s-a incheiat o chitanta de mana cu martori. In aceasta chitanta de vanzare cumparare este ... (vezi toată discuția)