avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume de familie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume de familie minor

In urma cu 2 ani am divortat de sotul meu. eu mi-am reluat numele de fata. Copilul meu insa a ramas cu numele de familie al sotului.

se poate schimba numele de familie al copilului cu numele meu de fata?
sau se poate adauga la numele copilului pe langa numele de familie al fostului sot si numele meu de familie?

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are tatal natural ? danielcon danielcon Buna ziua , Situatia mea este in linii mari urmatoarea : - am fost casatorit 10 ani de zile - in urma acestei casatorii au rezultat 2 copii , dupa ... (vezi toată discuția)
Numele de familie in urma divortului radu1982 radu1982 buna ziua. in urma divortului care sa incheiat anul trecut in luna martie fosta sotie a cerut dreptul de a reveni la numele de familie avut inaintea casatoriei ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil buterflies buterflies sunt divortata , am o fetita de 6 ani. In urma divortului fostul sot nu a dorit sa ma lase sa pastrez numele , voiam sa fiu pe acelasi nume cu fetita . Pot sa ... (vezi toată discuția)