avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fundaþia Culturalã Regalã „Regele Mihai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fundaþia Culturalã Regalã „Regele Mihai I”

Buna ziua

In satul nostru exista o cladire veche, parasita, fostul camin cultural. De ani de zile nu mai foloseste nimeni, si am dori sa renvam, ca sa redam aspectul din trecut. La cartea funciara proprietarul cladirii este Fundaţia Culturală Regală „Regele Mihai I”, din anul 1943. Atuncia a fost construita. Intrebarea mea este, cine este proprietarul legal? Am dori totodata sa trecem ca proprietar o asociatie culturala din sat. Teoretic nimeni nu este impotriva, insa ce pasi legali am putea face?

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materială act administrativ individual cmihai2012 cmihai2012 In anul 1943 P.C. a cumpărat un imobil compus din teren și clădire situată pe acesta. Organul fiscal de atunci a modificat Foaia Matricolă a clădirii ... (vezi toată discuția)
Constituire patrimoniu fundatie clony clony Bună ziua, Vă solicit cu respect ajutorul într-o problemă legată de patrimoniul unei fundații care se dorește a fi ... (vezi toată discuția)
Vânzare imobil cu modificari andamanea andamanea Bună ziua! Vreau sa vând un imobil care a suferit modificări făcute de fostul proprietar, adică într o garsoniera confort 3, a construit o baie și ... (vezi toată discuția)