avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Incompatibilitate administrator
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Incompatibilitate administrator

imi puteti spune va rog daca m-as afla intr-o situatie in afara legii daca infiintez o asociatie cu scop umanitar in care sa virez apoi partea din impozitul pe profit ce poate fi acordata in conditiile legii de la un srl al carui administrator sunt

multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:40, 31 Mai 2013
Nu e nici o problema daca incheiati un contract de sponsorizare intre firma si ong.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Asociat unic/ administrator si membru asociatie ABOGDAN1 ABOGDAN1 Buna ziua ! As dori sa infiintez o asociatie sportiva si un club de karting . As dori sa stiu , daca , ca aociat unic si administrator al unei societati , pot ... (vezi toată discuția)
Asociație Ana231 Ana231 Buna ziua! Sunt acționar minoritar intr-o firma (10%) și împătimită a motocicletelor in timpul liber. Doresc sa înființez o asociație pentru pentru ... (vezi toată discuția)