Buna ziua ! Am o problema. De cateva zile, cineva imi deschide diferite conturi pe pagini web si se foloseste de datele mele personale, pentru diferite anunturi matrimoniale. Anunturile includ is pozele mele personale. Dupa aceea, m-i le trimite pe adresa mea e-mail, sa vad ce mi-a facut. Va rog sa ma ajutati ce pot sa fac ? La cine sa fac reclamatie ? Pe cine sa dau in judecata ? Multumesc.
am si eu o problema...pot spune k sunt hartuita de fostul prieten...pt k nu ma lasa in pace..mereu ma cauta si ma ameninta...am o luna de cand tot o duc asa...ce pot face..?:((
mergeti la politie fara sa ezitati, nu trebuie sa va fie jena sau sa va lasati intimidataX-(
de acolo daca gagiul e ink tare n clont si are apukturi stupide se poate merge cu o plangere in instantaB-) B-)
linistiti va,totul va fi bine
Am o mica problema...
De cateva zile primesc mesaje de la o persoana pe care nu o cunosc,la inceput am raspuns crezand ca sunt trimise de un prieten dar apoi am aflat ca nu era asa.Ieri a inceput sa dea si telefoane,nu m-a amenintat/insultat dar ma deranjeaza aceasta situatie si nu vreau sa imi schimb nr de telefon.Pot sa ii fac reclamatie...sau ce as putea fece?
k87, puteti face reclamatie, dar – zau – nu stiu cat interes isi vor da politistii sa afle cine si de ce...
De unde stiti ca nu e un "prieten” sau o "prietena” care roaga pe cineva sa va joace feste? Aceasta intrebare o vor pune si politistii...
De ce a ales tocmai nr-ul dv? Il are de la vreo cunostinta... (?!) Cum sa credeti ca e un prieten – si sa raspundeti la mesaje – daca nu ati cunoscut nr-ul ca fiind al unui prieten si mesajul nu era semnat cu numele unui prieten? – o alta intrebare pe care o vor pune politistii, gandindu-se ca ati vrut sa flirtrati, dar apoi, cand v-ati plictisit, respectivul... "n-a fost de acord”. Vor dori, probabil, sa stie ce fel de mesaje va scria si ce ii raspundeati dv (unuia despre care credeati ca e un prieten, dar nu stiati al cui e nr-ul de telefon)...
Pt toate acestea – si altele, probabil – nu stiu cat v-ar ajuta o reclamatie – mai ales daca individul foloseste o cartela pre-platita si e mai greu (si mai scump) sa fie localizat, ca de identificat nu prea poate fi vorba – prea curand.
Cand vedeti nr-ul respectiv nu raspundeti, sau, pur si simplu... inchideti. Poate renunta, dupa un timp... Sau, va rugati prietenul sa raspunda...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
"hartuire sexuala"
student19
Buna ziua! De doua zile sunt intr-o presiune continua datorata unui anumit incident/glume neinspirate.
Dorind sa facem o gluma printr-un sms cu un coleg, i-am ... (vezi toată discuția)