avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestare in instanta decizie medicala asupra ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestare in instanta decizie medicala asupra capacitatii de munca

Unde trebuie depusa mai exact aceasta contestatie a decizie medicala asupra capacitatii de munca si ce trebuie sa contina? Mentionez ca contest decizia comisiei medicale de contestatii.
Cel mai recent răspuns: Utilizatorbv , utilizator 14:01, 2 Iunie 2013
se contesta in instanta dar trebuie sa contactati un avocat.
Sunt in aceeasi situatie , in cazul instantei ce comisie trebuie sa ne mai verifice medical de la Bucuresti ?
de asta am intrebat aici pt ca nu imi permit un avocat. am nevoie deocamdata sa stiu unde trebuie depusa contestatia, nu sa o si formulez..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate ale_frumusikalove ale_frumusikalove Sotul meu a fost chemat la comisia de expertiza a capacitatii de munca Bucuresti ,fiind pensionat pe caz de boala in 15 ianuarie 2016 in gradul 2 de ... (vezi toată discuția)
Suspendarea pensiei de invaliditate- atac in instanta orhideea2 orhideea2 Buna ziua. Revin in forum, iar cu intrebari legate de suspendarea pensiei de invaliditate. Comisia de expertiza a emis din nou decizia de suspendare a pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE buna ziua sotia mea a fost diagnosticata cu noduli,in plamanul drept,si silicoza gradul 1,datorata mediului,in care a lucrat ,respectiv turnatorie fonta 20 de ... (vezi toată discuția)