Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie: am luat o masina in leasing in ianuarie 2012. Datorita dificultatilor financiare, am predat-o in septembrie 2012. Am solicitat BO pe care le-am dat in alb si nu am primit nici acum nimic. Cu toate acestea, firma de leasing nu a facut, pana acum nici un demers impotriva mea. Firma de asigurari, insa, a introdus actiune in instanta pentru incuviintare executare silita, iar eu am aflat de pe portalul instantelor cum ca as fi emis BO in 09 ianuarie 2013 cu scadenta in 11 ianuarie 2013 si ca le-as fi avalizat in nume propriu.
Eu nu am emis in acest an nici un BO si nici nu am avalizat in nume propriu aceste BO. De ce as fi facut acest lucru cand eu am predat masina anul trecut in septembrie? Ce ma invatati sa fac? Acasa nu am primit inca nici o hartie. Am descoperit ca s-a admis incuviintarea exec. silite in sedinta din aprilie 2013.
Cand ati facut contractul de leasing ati semnat BO in alb ca garantie. Au completat acum unul din acele BO si au cerut executarea silita.
Trebuie sa va angajati un avocat , care sa studieze dosarul de leasing, sa vada ce regim aveau acele BO si sa inaintati o contestatie la executare.
Buna ziua!
Am incercat sa i-au legatura cu persoanele din Judecatorie care se ocupa de executari silite. Mi-au sugerat, la tel, sa i-au legatura cu executorul judecatoresc care se ocupa de caz. Eu insa nu cunosc executorul. Trebuie sa merg la toti executorii din oras sa ii intreb.
Va rog insa, daca puteti sa imi spuneti unde trebuie sa depun acea contestatie, in ce termen se depune si daca pot contesta procedura prin care societatea de asigurari a inteles sa completeze singuri BO dupa 4 luni de la predarea autoturismului, fara ca intre timp sa mai existe din partea lor vreun alt demers in recuperarea acelei sume.
Multumesc anticipat.