avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Despre fondul de boli prof si accidente de munca
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Despre fondul de boli prof si accidente de munca

care este procentul pe care trebuie sa il aplic la fondul de salarii daca avem un nr de salariati in nr de 245,domeniul de activitate este acela de tratare,captare si distributie a apei?
mentionez ca pana acum am aplicat un procent de 0,279%
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 09:39, 5 Iunie 2013
Cf HG nr. 225/2013 de la 1 iunie 2013 pt. Captarea, tratarea si distributia apei , CAEN 3600 procentul este de 0,214%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vidanjare furnizare apa ,curatire canale VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Va rog sa-mi spuneti ce coduri Caen trebuie sa aiba o firma care intentioneaza sa furnizeze apa si sa intretina canalizarea dintr-o comuna /oras ? Ce ... (vezi toată discuția)
Necesitate autorizare alte activitati la o institutie de utilitate publica iepurasul iepurasul sunt institutie de servicii publice(alimentare cu apa) si as dori sa mai prestez si alte activitati (necalificate),am un singur cod CAEN ... (vezi toată discuția)