avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere verbala de catre angajatorul din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere verbala de catre angajatorul din strainatate

Sunt angajat la o firma din strainatate prin intermediul unei firme de interimat din Romania si am fost concediat verbal din alte cauze decat cele imputabile mie. Mentionez ca durata contractului de munca nu este terminata. Doresc sa aflu ce drepturi am in acest caz
Cel mai recent răspuns: Sku , utilizator 16:54, 2 Iunie 2013
In ce stat ati lucrat ? C.i.m. cu ce societate s-a incheiat, din tara sau din strainatate?
Am lucrat in Franta prin intermediul firmei de interim DSK Group Bacau.
Nu ne intereseaza denumirea societatii , ci asa cum am scris anterior cu cine ati semnat c.i.m. cu angajator din Franta sau cu angajator din tara si apoi ati fost detasat in Franta?
Am semnat contractul de munca cu firma din Romania si am fost detasat pentru a munci pentru o alta firma de aici din Franta iar plata salariului era facuta de catre firma romaneasca.

Concedierea verbala a fost facuta de catre patronul societatii franceze....
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Concedierea nu o poate face decat angajatorul din tara, cel strain nu are niciun astfel de drept. Acesta se poate adresa angajatorului roman cu privire la incetarea detasarii dvs.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Salariat pontat si platit fara sa fi efectuat o munca valsash80 valsash80 In urma unei inspectii la o firma inspectorul a precizat si insista ca nu se poate ponta si plati o persoana daca aceasta nu a efectuat o munca. Pare ... (vezi toată discuția)
Detasare pe baza formularului a1 nicostaicu nicostaicu Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva referotor la detasarea angajatilor pe baza formularului A1? O firma cu sediul in Romania, detaseaza oameni pe ... (vezi toată discuția)
Angajare romani in strainatate crisalex crisalex Heeelp!! O societate X romana angajeaza lucratori romani.O societate straina din Europa subcontracteaza lucrari cu societatea romana X. 1. Pe ce baza pleaca ... (vezi toată discuția)