avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reguli calatorie cu masina pentru copil in Grecia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reguli calatorie cu masina pentru copil in Grecia

Buna ziua. Daca poate cineva sa ma ajute. Mergem in concediu in Grecia cu masina. Fetita mea are 3 ani si 11 luni. Este obligatoriu scaunul in Bulgaria si Grecia? Nu vreau sa matrezesc ca ma opreste politia pe acolo.
Va multumesc mult !

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui ? ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Problema ar fi urmatoarea : masina este inmatriculata pe numele tatalui meu (este masina mea, dar .... asigurari mai mici :) ) si vreau sa merg ... (vezi toată discuția)
Concediu in bulgaria cu minor bogdan_u bogdan_u Buna ziua. In aceasta vara am dori sa mergem in concediu in Bulgaria. In acest concediu o sa merg eu, sotia mea si fetita in varsta de 3 ani si 10 ... (vezi toată discuția)
Transportul copiilor bobocu bobocu AM SI EU O NELAMURIRE CU PRIVIRE LA TRANSPORTUL COPIILOR CONFORM LEGII DATE DIN LUNA FEBRUARIE.AM O FETITA DE 4 ANI CARE ARE INALTIME PANA LA 135 ... (vezi toată discuția)