avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expertiza delapidare gresita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expertiza delapidare gresita

buna ziua este vorba de un dosar de delapidare la prima expertiza de si eu am cerut sa se verifice acea lista care o aveam eu de la firma la plecare expertul a luat ce a spus firma de 3 ori suma sustrasa de mine . Eu detin un scadentiardupa plecare cu 2 luni cu firmele cu care eu am colaborat si nu am predat sumele la caserie acea este paguba . procurorul a trimis dosarul la politie pentru acere unele lamuriri in privintia sumei de 3 ori mai mare decit aveam eu la plecare.La a 2 expertiza a iesit jumatate din suma de la prima expertiza .Eu inca de la inceput am anutiat organele de ceretare penala ca firma ar avea o intelegere cu expertul pentru ca ei stiu ca eu nu am bani sa platesc un expert.Pot depune plingere in potriva firmei si a expertului pentru inducerea in eroare a organelor de cercetare penala? pot cere si o a 3 expertiza? va multiumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:58, 2 Iunie 2013
Buna ziua,
Da puteti solocita o alta expertiza dar s-ar putea sa o platiti.
Formulati obiectiuni si incercati sa va dovediti nevinovatia cu probele pe care le aveti.
Cred ca e bine sa va sfatuiti cu un avocat care sa va apere interesele pentru a nu avea neplaceri mai mari.
Nu e cazul sa formulati plangeri impotriva expertului decat daca aveti probe ffffffff sigure asupra expertului.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Daca deja s-a efectuat o contraexpertiza nu prea va mai dau sanse la inca una...
Puteti solicita anumite lamuriri daca exista nelamuriri.

O plangere penala impotriva expertului nu cred ca ar avea sorti de izbanda dar aveti dreptul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza aledical aledical Buna seara la expertiza contabila la un caz de delapidare nu trebuie sa participe si inculpatul pentru ca expertul a facut expertiza cum a vrut pagubitul . Ce ... (vezi toată discuția)
Decadere din proba cu expertiza MihneaN MihneaN Salut Trebuie sa iau parte la o a doua incercare de a se efectua expertiza. Avocatul meu a incheiat proces verbal cu expertul data trecuta cum ca, daca ... (vezi toată discuția)
Cost expertiza aledical aledical am un dosar penal de delapidare suma recunoscuta de mine este de trei ori mai mic decit sa constatat de catre expert la prima expertiza iar la 2 expertiza sa ... (vezi toată discuția)