avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CAT MA COSTA CERTIFICATUL DE MOSTENITOR DE LA O ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CAT MA COSTA CERTIFICATUL DE MOSTENITOR DE LA O PROPRIETATE LASATA PRIN DONATIE.

Mama mea a decedat acum 7 ani ,mi-a lasat o donatie prin notariat .din prima casatorie are un copil la care prin divort a renuntat la copil si drepturile lui ,copilul a ramas la sot .eu rezult din a doua casatorie .mama mea fiin inca in viata mi-a donat totul prin notariat .am 5000 m4 teren ,fanete ,pomi si arabil o casa si terenul 400 m,inca un teren de constructie de 300 m4,acest teren din urma il solicita fratele meu dupa mama sau in schimb vrea bani ,acest teren este donatia prin tribunal mamei mele din partea unui frate al dansei in schimbul sa ingrijeasca parinti ,pot sa imi fac certificate de mostenitor si titlu de proprietate fara fratele meu ,cat costa si cum sa procedez pt titlu de proprietate si certificatul de mostenitor.

(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule pt ca acest lucru contravine regulamentului forumului. Va multumesc)
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

Alte discuții în legătură

Succesiune - taxe de platit alany alany Am un hectar de pamant arabil mostenire de la mama,in zona Brailei.Mama este decedata de 8 ani,nu am facut succesiune,tata a murit de curand,nu am frati,nu ... (vezi toată discuția)
Cote cuvenite in vederea iesirii din indiviziune 4law 4law In momentul de fata, exista initiata o procedura de iesire din indiviziune a nepoatei de frate vitreg al bunicii fata de bunica, cu referire la bunurile ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune teren extravilan. Am si eu o problema cu o succesiune si v-as ruga mult de tot daca ar putea cineva sa ma ajute cu un raspuns. Exista un titlu de proprietate ( 10 ha teren ... (vezi toată discuția)