avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu acte false
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu acte false

buna ziua am si eu o problema care ma macina foarte rau, si anume
in anul 2011lucrand la casa unei cunostinte, acesta auzinduma ca ma descurc foarte greu cu banii , mia zis ca dece nu fac un credit la banca , la randul meu i-am zis ca nu este posibil pt ca nu sunt angajeat cu carte de munca , dupa care el m-ia zis ca nu conteaza ca se poate rezolva ca are el pe cineva cu o firma si ma poate baga la firma respectiva ca angajeat si dupa acea i-mi poate da toate actele necesare optineri unui credit, bine inteles contra unui comision de 30 la suta din creditul optinut, ne stind cu ce am de aface am aceptat si asea am optinut 2 credite de la doua banci diferite tot sub indrumarea acestuia am depus actele procurate de acesta la doua banci, am optinut creditele dupa care am dat o parte din bani ridicati cunostintei mele.
problema a venit in momentul cand nu am mai facut fata cu ratele si am avut nevoie de ceva acte de la firma , pt a le duce la banca , am apelat la acea cunostinta , si m-ia zis ca ce il intereseaza pe iel , sa ma descurc, ca el sia facut treaba o data , tocmai atunci mi-am dat seama in ce mam bagat
de acea va rog cine ma poate ajuta cu niste raspunsuri , ca nu mai stiu incotro sa o iau mai ales ca sunt o persoana cu familie si doi copii cel deal doile urmand sa vina pe lume in luna iulie, simpt ca o iau razna nu mai am nici un chef de viata mai ales ca nu am avut de aface vreo data cu legea nu am platit nici o data o amenda. de acea mam gandit de mai multe ori sa ma duc la politie si sa declar totul pt ca nu mai suport sa stau cu gandul ca copii mei sa faca foamea cat eu probabil voi ajunge la inchisoare. va multumesc
Nu aveti de ce sa mergeti la politie, aveti posibilitatea sa va recunoasteti fapta cand o depune banca plangere pentru inselaciune. Fie ca alegeti sa va autodenuntati, fie mai asteptati, datoria va ramane in sarcina dvs.
Sumele pe care le aveti de plata sunt mari ?
Acum nu lucrati nicaieri ? Bunuri in proprietate aveti ?
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
gi-jane2, moderator
un credit este in valore de 15000 ron din care am platit un an iar celalalt este de 10000 ron din care am platit cam un an si doua luni, de lucrat momentan nu lucrez momentan, iar bunuri nu am nimic pe numele meu, nu vreau sa se inteleaga ca nu asi dori sa platesc dar nu mai am posibilitate de a plati ,
Poate se ajunge doar la executare silita si nu se va afla ca ati inselat banca.
Pentru ca nu aveti ce arata bancii si nici ce intelegeri de plata sa faceti, mai bine nu va mai duceti pe la banci.
Eu nu stiu cum v-ati facut socotelile.. erati sarac ca nu aveati bani, dar va imbogateati indatorandu-va la banci :-/.. ati luat 17500 si datorati 35000, riscati sa fiti si inchis, asta da afacere !
Eu cred ca aveti doua variante posibile.
Platiti creditele, sau faceti inchisoare pentru inselaciune, fals si/sau uz de fals.

Sunteti cel care trebuie sa aleaga.

Eu as munci 24 de ore, in continuu, ca sa imi platesc aceste credite. A lua legatura cu persoanele implicate, sa dea o parte din bani. Asta daca nu sunt deja arestate. In general astfel de grupari infractionale sunt descoperite la un moment dat.
persoanele care sau ocupat de acte ori cum nu le intereseaza , si sunt bn mersi la casa lor ,iar de muncit asi munci daca asi avea unde sa muncesc constant pt ca nu fug de munca , tin sa specific ca la o banca am reusit sa optin o micsorare de rata , fara nici un act de la firma iar la cealalta am primit o propunere sa merg la banca sa imi faca o micsorare de rata prin marirea perioadei de rambursare. ori ce parere este bn venita

Alte discuții în legătură

Credit banca ionutdj ionutdj buna ziua.asi dori si eu un sfat la intrebarea mea. in anul 2011, la indrumarea unei persoane,profitand de faptul ca stia ca am nevoie de bani mia propus sa ... (vezi toată discuția)
Acte false pentru credite Godacul Godacul Buna ziua. Am o problema la care as dori sa aflu cateva raspunsuri, indrumari, sfaturi, etc. Despre ce este vorba? Pe vremea cand se puteau face credite ... (vezi toată discuția)
Credit banca adeverinta salariat falsa karinacarmen karinacarmen am facut un credit la banaca cu ajutorul unui angajator care a fost deacord sa ma ajute dandu-mi o adeverinta de salariat chiar daca eu nu lucram la firma ... (vezi toată discuția)