avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit banca

buna ziua.asi dori si eu un sfat la intrebarea mea. in anul 2011, la indrumarea unei persoane,profitand de faptul ca stia ca am nevoie de bani mia propus sa fac doua credite bancare, eu ne find angajat, stiam ca nu am cum sa fac credite la banca.la care a zis ca se ocupa el de tot,urman da eu sa ma prezint la banca cu actele procurate de acesta,asea am si facut,mam prezentat la banca insotit de acest individ am depus actele si am optinut,cele doua credite.am platit ratele la zi timp de un an dupa care nu am mai facut fata si nu am mai putut plati,cand o s afle cum am optinut cele dou credite, la ce ma pot astepta ca nu mai pot sa traiesc cu idea aceasta,de multe ori am tendinta sa merg la banca sau la politie sa declar toate acestea .am uitat sa specific ca 30 la suta din cele doua credite au revenit persoanei care mia procurat actele,cu stima astept parerea dumneavoastra
1. daca platesti creditul fara scandal, probabil ca o sa te alegi doar cu o paguba financiara
( vorbesc de cei 30%+dobanzi)
2. daca nu mai poti plati si actele pe care le-ai depus la banca sunt false ( vorbesc de faptul ca tu ai alt buletin -presupun), daca esti descoperit, atunci citeste cite ceva despre fals si uz de fals,inselaciune etc
3. daca ceea ce a fost fals este legat doar de adeverinta de salariu, atunci sigur se va ajunge la tine in incercarea de a se recupera banii ( banca sau kruk)
4. nu cred ca banca sau recuperatorul sunt interesati in a te da pe mina politiei ( ei vor bani)
5. de cand nu mai platesti ?
Pai asteptati-va la ce e mai rau, nu e deloc indicat sa nu platiti. Daca s-a cesionat creanta catre firmele de recuperari, intelegeti-va pt plata esalonata.
Despre ce datorii vb , de cat ?
ultima plata am facuto in august 2012 insa o banca ma suna si acum sa platesc iar cea de a doua ma dat la executor, tin sa specific ca nu am prezentat buletin fals
pai la o banca am 15000 ron din care am platit un an, iar la cealalta am 10000 ron din care am platit tot un an
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
Sunt sanse foarte mari ca banca sa nu verifice veridicitatea actelor, atata timp cat buletinul nu este fals. In cazul in care o fac, desigur veti fi tras la raspundere pentru uz de fals, dvs si "amicul" dvs. Tinand cont ca este prima (si presupun singura) abatere, aveti o sansa foarte mare sa primiti pedeapsa cu executare, sua amenda penala. Ambele vor figura in cazierul dvs.
desi am 32 de ani nu am avut nici o abatere,nu am luat nici macar o amenda vreo data,numai ca am facut aceasta prostie ne stind la inceput in ce ma bag,problema este ca am 2 copii mici de crescut si asi dori ,sa stiu la ce ma pot astepta,

Alte discuții în legătură

Credit cu acte false ContSters263324 ContSters263324 buna seara ,am si eu o problema care ma macina foarte rau,mai precis,in anul 2011 o cunostinta,auzinduma ca ma tot plang de lipsa banilor ,sa oferit sa ma ... (vezi toată discuția)
Credit cu acte false ionutdj ionutdj buna ziua am si eu o problema care ma macina foarte rau, si anume in anul 2011lucrand la casa unei cunostinte, acesta auzinduma ca ma descurc foarte greu cu ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale (persoana cu handicap) ContSters278981 ContSters278981 Buna ziua! Am intampinat si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, ce este de facut. Am 27 ani si sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent, in ... (vezi toată discuția)