avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cu acte false
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cu acte false

buna seara ,am si eu o problema care ma macina foarte rau,mai precis,in anul 2011 o cunostinta,auzinduma ca ma tot plang de lipsa banilor ,sa oferit sa ma ajute sa optin un credit de nevoi personale de la banca, eu stind ca nu lucrez cu carte de munca ,am zis ca nu este posibil asea ceva, la care el a zis ca se ocupa el de toate actele ca ar avea o firma si o sa fie totul legal ,asea sa si intamplat, am optinut cu actele date de acesta, doua credite de consum de la doua banci diferite , problema este ca de ceva timp nu mai pot sa fac fata la rate si am ramas restant.intrebarea mea este urmatoarea, la ce ma pot astepta,incontinuare,tinand cont ca actele acelea au fost false,tin sa mentionez ca am 31 de ani,si pana in prezent nu am avut probleme cu legea nu am platit nici macar o amenda vreodata.imi este foarte frica cand ma gandesc unde se poate ajunge,mai ales ca am un copil de crescut.
Poate sa se ajunga la acuzatie de inselaciune si la dovedirea ei sau poate sa nu se ajunga la nimic, cum va e norocul.
Incercati sa platiti creditele.


incercati totusi sa va platiti creditele restante.
Daca nu puteti , incercati sa discutati cu "prietenul binefacator"sa vedeti im ce conditii puteti obtine o reesalonare.
Banca urmareste bunurile gajate , si s+ar putea intoarce si impotriva dvs. la un moment dat.
va multumesc pt raspuns, tin sa mentionez ca nu am girat cu nimic la banci, dar nici nu am nimic pe numele meu,cat despre prietenul meu ,asea zis prieten ,sia luat partea de bani si nu il mai intereseaza de nimic

tin sa specific ca nu mam gandit nici un moment sa nu mai platesc ratele la banca dar pur si simplu nu mai pot sa fac fata,datorita,lipsei unui loc de munca.

tocmai la acuzele care mi se vor aduce ma gandesc zilnic,si din cauza asta infiecare zi stau numai stresat,nu mai am nici un chef de viata, cat despre rate cred ca sau dat dosarele de la ambele banci catre recuperatori , cel putin asea am fost anuntat de banci ca daca nu platesc pana pe data de se vor da dosarele catre instanta,mai mult una din banci mia zis ca daca nu platesc se va da dosarul catre departamentul fraude bancare. nustiu incotro sa o mai iau.

[cand mai aveti de completat un mesaj, folositi butonul editeaza]
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca ionutdj ionutdj buna ziua.asi dori si eu un sfat la intrebarea mea. in anul 2011, la indrumarea unei persoane,profitand de faptul ca stia ca am nevoie de bani mia propus sa ... (vezi toată discuția)
Credit cu acte false ionutdj ionutdj buna ziua am si eu o problema care ma macina foarte rau, si anume in anul 2011lucrand la casa unei cunostinte, acesta auzinduma ca ma descurc foarte greu cu ... (vezi toată discuția)
Executarile silite lucianilica lucianilica am facut un credit la o banca, pt nevoi personale, doar cu buletinul . din cauza situtiei financiare, ramanand fara servici si eu si sotia, nu am putut plati ... (vezi toată discuția)