am facut un credit la o banca, pt nevoi personale, doar cu buletinul . din cauza situtiei financiare, ramanand fara servici si eu si sotia, nu am putut plati ratele timp de 2 ani de zile. cand mi-am revenit financiar, avand loc stabil de munca, am sunat sa negociez sa pot plati din nou. mi s-a spus ca nu mai sunt in atentia lor, si ca sunt dat la o firma de recuperari. cand am luat contact cu acestia, si ei mi-au zis ca nu mai sunt ei responsbili, ca dosarul meu e dat la executor. sunand pe acesta din urma, cesta mi-a zis ca am o saptamana sa-i dau jumtate de bani, daca nu ... vine si-mi ia casa. casa nu e ipotecata, nu e garantie pt acest credit. as vrea sa stiu daca este posibil sa-mi fie luata casa.
Nu aveti ce sa atacati cu recurs, faceti contestatie la executare, insa nu stiu pt ce motiv, faptul ca nu ati avut cu ce plati, nu e motiv de contestatie. Daca nu ajungeti la intelegere cu creditorul sa platiti in cateva rate, se ajunge la executarea silita a casei.
Nu mai e cazul de prescriptie, se prescrie daca timp de 3 ani creditorul nu incearca sa isi recupereze banii,daca nu se fac acte de executare in dosar.
Datorii bancare
floreamaria
Buna ziua! Am facut un credit bancar ( nevoi personale) aprox. 10.000euro datorita unor probleme nu a mai putut achita ratele de cativa ani.Contractul a fost ... (vezi toată discuția)