avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit de nevoi personale (persoana cu handicap)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit de nevoi personale (persoana cu handicap)

Buna ziua!

Am intampinat si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, ce este de facut.
Am 27 ani si sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent, in urma unui accident am ramas
paralizat din anul 2006. Am o pensie de handicap in valoare de 3 mlilioane 500 lei vechi, o
indemnizatie de 7 mil 500 si o pensie de invaliditate de 4 miloane, deci total de 15 milioane pe luna.
Am fost la o banca sa fac un credit de nevoi personale si mia zis ca nu pot optine credit cu cele 2 pensii
si indemnizatia. Ce pot face pentru ca am vorbit cu o persoana in aceiasi situatie ca mine si a
putut lua creditul dar in Timisoara, eu am incercat in Craiova da la aceeiasi banca.
Mia dat si niste legi in care scria ca: Daca este venit cu caracter permanent se poate optine credit.

Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters118932 , utilizator 10:30, 18 Septembrie 2015
sa stiti ca nimeni nu poate obliga o banca sa va dea imprumut, incercati dvs la mai multe.
sunt venituri permanente cat ele sunt acordate de stat cf legii.

vedeti ca in anumite conditii , dobanda e suportata de stat, conteaza motivul pt care va imprumutati
Buna Ziua.
Recent am obtinut certificat de incadrare in handicap accentuat.
Sotia mea a luat un credit pentru nevoi personale,unde eu sunt co-platitor(girant).Acum,ca am acest certificat de handicap accentuat este posibil sa obtin o reducere a ratelor,avand in vedere ca banii au fost investiti in imobilul in care locuim(centrala termica,reamenajare locuinta).Daca este posibil,as dori sa stiu pasii care trebuie sa-i parcurg.Mentionez faptul ca acest credit a fost luat inainte de obtinerea acestui certificat.Am ales sa intreb mai intai aici.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2015
ContSters118932, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmprumut persoane dizabiltatii ekiss ekiss Sunt o persoana cu dizabilitate am o pensie de invaliditate pentru caz grav ,as vrea sa fac un imprumut pe numele meu iar ca si codebitor sa fie sora mea care ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sau ipotecar pentru pensionarii pe caz de boala Lucian92x Lucian92x Buna ziua, Prietena mea are 29 de ani si beneficiaza de pensie pe caz de boala nerevizuibila cu grad grav (1). Lunar primeste pensie, indemnizatie, ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 448/2006: dobanda suportata de stat pentru handicap accentuat? nicolae242 nicolae242 buna seara, in anul 2007 am luat un credit in valoare de 7000 euro pentru nevoi personale de la o banca pe o perioada de 10 ani; in anul 2008 m-am imbonlavit ... (vezi toată discuția)