Am intampinat si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, ce este de facut.
Am 27 ani si sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent, in urma unui accident am ramas
paralizat din anul 2006. Am o pensie de handicap in valoare de 3 mlilioane 500 lei vechi, o
indemnizatie de 7 mil 500 si o pensie de invaliditate de 4 miloane, deci total de 15 milioane pe luna.
Am fost la o banca sa fac un credit de nevoi personale si mia zis ca nu pot optine credit cu cele 2 pensii
si indemnizatia. Ce pot face pentru ca am vorbit cu o persoana in aceiasi situatie ca mine si a
putut lua creditul dar in Timisoara, eu am incercat in Craiova da la aceeiasi banca.
Mia dat si niste legi in care scria ca: Daca este venit cu caracter permanent se poate optine credit.
sa stiti ca nimeni nu poate obliga o banca sa va dea imprumut, incercati dvs la mai multe.
sunt venituri permanente cat ele sunt acordate de stat cf legii.
vedeti ca in anumite conditii , dobanda e suportata de stat, conteaza motivul pt care va imprumutati
Buna Ziua.
Recent am obtinut certificat de incadrare in handicap accentuat.
Sotia mea a luat un credit pentru nevoi personale,unde eu sunt co-platitor(girant).Acum,ca am acest certificat de handicap accentuat este posibil sa obtin o reducere a ratelor,avand in vedere ca banii au fost investiti in imobilul in care locuim(centrala termica,reamenajare locuinta).Daca este posibil,as dori sa stiu pasii care trebuie sa-i parcurg.Mentionez faptul ca acest credit a fost luat inainte de obtinerea acestui certificat.Am ales sa intreb mai intai aici.
Multumesc