avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii CAS

Buna ziua,
As avea si eu o problema , daca ma puteti ajuta. Tatal meu a lucrat pana in luna februaria la o companie, in calitate de angajat. Din anul 2009 a avut un contract civil cu o alta societate. Acum i-a venit sa plateasca retroactiv din anul 2009 contributiile CAS plus penalitatile. Cei cu care a avut contract civil sustin ca au platit contributiile catre CAS(firma este din alt judet decat cel in care isi desfasoara activitatea). De asemenea evita sa trimita o dovada a platii contributiilor.(sustin ca le-au platit in judetul in care au sediul). Cum se poate afla daca au platit? este normal ca pentru aceeasi persoana sa se plateasca de 2 ori la CAS( firma la care era angajat a platit toate contributiile)...si din contractul civil si de unde era angajat?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Mi s-a solicitat sa achit retroactiv cass pe o perioada de cinci ani SchmidtRobert SchmidtRobert Buna seara. Din pacate am o problema medicala ce necesita internarea in spital. Din luna octombrie 2011 contractul meu de munca sa incheiat cu firma la care ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pt.inscriere casa da asigurari de sanatate cluj cristicocan cristicocan recent am fost la medicul de familie si acesta mi-a comunicat ca nu ma gaseste in baza de date electronica ca asigurat.mentionez ca ultimul contract de munca ... (vezi toată discuția)
Verificarea platii contributiilor aferente unui contract de munca AnalyaYna AnalyaYna Buna ziua,sunt din Bucuresti si pana la sf lunii februarie am lucrat la o firma care are sediul in alt judet.Eu am lucrat (practic!)in Bucuresti,si am obs ca ... (vezi toată discuția)