avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Verificarea platii contributiilor aferente unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Verificarea platii contributiilor aferente unui contract de munca

Buna ziua,sunt din Bucuresti si pana la sf lunii februarie am lucrat la o firma care are sediul in alt judet.Eu am lucrat (practic!)in Bucuresti,si am obs ca pe contractul de munca figureaza ca am lucrat la punctul de lucru al firmei din judetul respectiv.Am verificat la casa de pensii din orasul meu si exact din data cand m-am angajat la acea firma nu mai apare nimic in "evidente".Este posibil sa-mi fi platit totusi contributiile in judetul in care isi are sediul firma?Cum as putea afla acest lucru?Este necesar sa ma deplasez personal acolo sau pot obtine aceste "dovezi" si pe o adresa de e-mail(de ex.)?Multumesc anticipat pt ajutor si va doresc o zi cat mai buna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 12 Martie 2012
Puteti depune o sesizare la ANAF sau sa actionati in instanta pe angajator pentru neplata contributiilor sociale si a impozitului pe venit aferent salariului dvs de incadrare ...

Toate contributiile platite merg la bugetul consolidat de stat...
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajatului rafael2006 rafael2006 am lucrat cu contract individual de munca la un srl din octombrie 2008 pana in luna februarie 2011, cand la sediul firmei care era si punct de lucru a avut loc ... (vezi toată discuția)
Imi pot apara drepturile mele legale impotriva angajatorului?si cum? simonanna simonanna Buna,ajutati-ma si pe mine.Am lucrat la o firma privata ca gestionara de depozit cu un salariu de 720ron pe contractul de munca,iar in realitate primeam ... (vezi toată discuția)
Verificare plata contributii angajator marinica71 marinica71 Cum pot afla daca angajatorul imi plateste asigurarile catre stat ? p.s. Interventie moderator Nu mai scrieti cu majuscule.Este o incalcare a Regulamentului ... (vezi toată discuția)