recent am fost la medicul de familie si acesta mi-a comunicat ca nu ma gaseste in baza de date electronica ca asigurat.mentionez ca ultimul contract de munca este din 1 februarie 2009,data de la care s-au virat si toate contributile catre fonduri.de asemenea mentionez ca am mai avut perioade in care nu am fost angajat,si am lucrat si in italia cu contract de munca din 2003 pina in 2005.in perioada 2006-2007 am fost si angajat si am obtinut si venituri din inchirieri.as dori sa stiu daca trebuie sa ma prezint personal la casa de asigurari de sanatate din cluj napoca,ce documente sunt necesare in acest caz,si daca sunt obligat sa platesc retroactiv.
va multumesc
Buna ziua.
La medicul de familie trebuie sa va prezentati cu o adeverinta de la locul dee munca. In cazul in care actualmente nu mai lucrati, am inteles ca in unele locuri se cere adeverinta de la casa de sanatate.
Acum ar fi o problema: sediul firmei si domiciliul dumneavoastra erau in acelasi judet?
In conditiile in care erau diferite, exista posibilitatea ca societatea sa va fi platit toate contributiile insa sa nu le vi virat pe case de sanatate diferite ci doar unde avea sediu.
Cel mai bine ar fi sa va prezentati personal la casa de sanatate si sa cereti un stagiu de cotizare. In cazul in care nu veti aparea cu stagiul de cotizare efectuat inseamna ca societatea nu si-a indeplinit obligatiile.
Medic de familie
mariposa
Buna ziua la toata lumea.E foarte frumos cum este scris "sa schimbam inpreuna legea"dar din nefericire cred ca suntem toti un Don Quite!!!As avea o intrebare ... (vezi toată discuția)