avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Divizare contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Divizare contract

Buna ziua.
Am un serviciu de proiectare modernizare lot strazi cu o valoare de sub 15.000 euro (care este urgent) si tot un serviciu de proiectare pentru alt lot de strazi cu o valoare de peste 15.000 euro, cumulate sunt estimate la o valoare de 30.000 euro.
Incalc dispozitiile art.23 din OUG daca pentru primul lot fac achizitie directa iar pentru al doiela lot cerere de oferta?... sau ce alte prevederi legale as putea incalca?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: crenguta1963 , utilizator 16:19, 3 Iunie 2013
Analizati cu atentie art 293 - Contraventii si sanctiuni si veti regasi mai multe articole pe care le incalcati prin aplicarea altor proceduri de atribuire decat cele care deriva din respectarea celor impuse de legislatie (incep aici cu principiile care stau la baza atribuirii contractelor de achizitie publica).
Notificarea pe care aveti obligatia sa o transmiteti la ANRMAP atat pentru contractele incheiate, cat si pentru cumpararile directe, va scoate in evidenta ceea ce cu siguranta nu doriti.
Cred ca nu merita sa riscati (sumele inscrise la solutionarea contraventiilor, sunt cam mari) !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa dancantemir dancantemir Vreau sa achiztionez -serviciul de elaborare a PIDU -sub 30.000 euro -studii de fezabilitate pentru strazi-sub 30.000 euro Pot sa fac doua contracte ... (vezi toată discuția)
Cumparare directa - nota justificativa ContSters15910 ContSters15910 Autoritatea contractanta are obligatia de a elabora o nota justificativa pentru alegerea achizitiei directe, respectiv în cazul unei cumpărări directe este ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - proiect cu fonduri europene euangajat euangajat Am o intrebare legata de achizitiile publice. Sa spunem ca o institutie publica face achizitii de peste 15.000 Euro, intr-un proiect cu fonduri europene. ... (vezi toată discuția)