avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie directa

Vreau sa achiztionez
-serviciul de elaborare a PIDU -sub 30.000 euro
-studii de fezabilitate pentru strazi-sub 30.000 euro
Pot sa fac doua contracte distincte sau incalc prevederile art.23 din OUG 34/2006?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dancantemir , utilizator 11:39, 5 August 2013
Daca sunt din aceeasi grupa de cpv puteti face doua contracte dstincte, dar atribuite prin procedura de achizitie cu justificare in SEAP ptr ANRMAP.
Cred ca nu m-am exprimat suficient de clar
Intentia mea este sa fac achizitie directa pentru ambele contracte, fara a mai efectua procedura pe SEAP -un contract cu o firma celelalt cu alta
Cu multumiri
Nu am verificat corespondenta CPV, dar daca sunt din aceeasi grupa si cumulate au peste 30000, nu se poate, se incalca art.23.
Trebuie procedura de achizitie pentru amandoua.
Poate ma ajuta cineva cu CPV-uri diferite pentru a nu face vreo boroboata.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Achizitia directa este sau nu divizare contract? dancantemir dancantemir cumparare directa studiu fezabilitate -obiectiv de investitii \\"1\\"-29.000 euro cumparare directa studiu fezabilitate- obiectiv de investitii ... (vezi toată discuția)
Divizare contract de lucrari dancantemir dancantemir In cursul anului am facut cerere de oferta pentru modernizare strazi. Acum mi se cere sa fac un contract de achizitie directa, pentru o suma de sub 100.000 ... (vezi toată discuția)