avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sponsorizare pentru publicarea unei carti
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sponsorizare pentru publicarea unei carti

Buna ziua! Sunt persoana fizica si as dori sa obtin o sponsorizare pentru publicarea unui volum fotografic. Va rog sa-mi impartasiti din experienta voastra: cui ma pot adresa, care sunt pasii de urmat, legislatia, etc.

Alte discuții în legătură

Sponsorizare oferita de un ong unei persoane fizice crismar68 crismar68 Daca se poate as dori cateva lamutiri la situatia de mai jos: - un ONG (care nu desfasoara activitati economice) primeste de la o primarie (instituţie ... (vezi toată discuția)
Donatie, sponsorizare, mecenat, dar manual sau spaga? cristianmarcoci cristianmarcoci Buna ziua. As dori sa stiu clar diferenta dintre donatie, sponsorizare, mecenat, dar manual si spaga. Intreb prin prisma urmatorului caz: am un site de turism ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare pentru activitate literara nonprofit andreipitesteanu andreipitesteanu Buna ziua, am de multa vreme un site de literatura nonprofit, ca pasionat, dar m-ar interesa sa obtin si o minima sponsorizare (donatii sau alte formule). N-as ... (vezi toată discuția)